Общи условия

Условия за резервация

∙             Резервация в Бутиков хотел Марина Резиденс, може да направите по един от следните начини:

– на телефон: +359 52 388 222 и +359 895 547 507

– чрез e-mail: marinaresidence@marinahotels.bg          

– на място в хотела.

– чрез сайта на хотела: https://marinaresidence.bg/

∙             Резервация следва да съдържа следната информация: името и фамилията на госта, националността му, точни дати на пристигане и заминаване, телефон, имейл за обратна връзка, вида на стаята, брой стаи, брой гости.

∙             Потвърждение за направената резервацията ще получите на посочен от Вас e-mail. В него ще са описани типа и броя на резервираните стаи, датата на настаняване и напускане на хотела, броя на възрастните и децата, посочени в заявката за резервация, както и дължимата сума. Моля, след като получите потвърждението, внимателно да се запознаете с информацията за Вашата резервация и да се свържете с нас, в случай че е необходима корекция.

∙             Хотелът изисква като гарантиращ депозит при резервация сума в размер на 100 (сто) % от сумата на резервацията.

∙             След като получим сумата по гарантиращия депозит, Вашата резервация ще се счита за валидна и окончателно ПОТВЪРДЕНА.

∙             Ако плащането не бъде извършено в рамките на 2 дни, хотелът запазва правото си да анулира направена резервация.

∙             Когато клиент направи резервация в Марина Гранд Бийч хотел се счита, че се е запознал с настоящите общи условия и е съгласен с тях.

∙             Резервации приети по телефон, електронна поща или през нашият сайт се считат за възникващо договорно отношение.

∙             Извършеното разплащане се счита за пълно приемане на тези общи условия за пребиваване в нашия хотел.

Условия за анулиране на резервация

∙             Ако желаете да анулирате направена от Вас резервация, това може да стане по един от следните начини:

– на телефон: +359 52 388 222 и +359 895 547 507

– чрез e-mail: marinaresidence@marinahotels.bg   

∙             до 24 часа след направена резервация, ако клиентът желае да анулира потвърдена резервация, няма да дължи неустойка и платената сума, като гарантиращ депозит, ще му бъде възстановена само по картата, с която е платена резервацията..

∙             При анулация след 24 часа срок до 14 (четиринадесет) дни преди датата на настаняване, клиентът дължи неустойка в размер на 50% от сумата платена като гарантиращ депозит.

∙             При анулация в срок по-кратък от 14 (четиринадесет) дни преди датата на настаняване или в случай на непристигане в деня на настаняването, клиентът дължи неустойка в размер на сумата платена като гарантиращ депозит, а резервацията ще се счита за анулирана.

∙             Бутиков хотел Марина Резиденс  запазва правото си да анулира потвърдена и платена резервация в случай на форсмажорни обстоятелства и други, независещи от хотелиера, причини. В тези случаи хотелиерът:

– Предлага настаняване за друг период, при запазване на същите условия и цени.

– Възстановява платения от клиента депозит в срок от 30 (тридесет) работни дни по банкова сметка, считани от датата на получаване на писмено искане за това от туриста, като не дължи неустойка на същия.

Промяна на резервацията

∙             Ако желаете да промените Вашата резервация след като сте получили потвърждение, ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем.

Условия за настаняване

∙             Часове за настаняване и освобождаване на стаите:

– Настаняване: след 14:00 ч.

– Освобождаване на стаите: до 12:00 ч.

– При по-късно освобождаване на стаята се заплаща допълнителна такса, както следва:

– при освобождаване на стаята до 18:00 часа се дължи такса, по преценка на хотел;

– при освобождаване на стаята след 18:00 часа се дължи заплащане в размер на 100 (сто)% от стойността на нощувката.

∙          Дете от 0 до 3.99г.- настанява се безплатно в стаята на родителите

∙          Дете от 4 до 11.99г, натсанено в стая с 2-ма възрастни- заплаща 30% от цената на редовното леглоза съответния тип помещение- DBL, STUDIO,SUIT                                                                                                        

∙          Второ дете от 4 до 11.99г., настанено в стая с 2-ма възрастни – заплаща 30% от съответния тип помещение- SUIT

∙          Всеки възрастен над 12год. На доп.легло в стая – 50% намаление от цената на редовнот легло за съответния тип помещение- DBL, STUDIO, SUIT

∙          1 възрастен+ 1 дете ( 0-3.99год.) – заплаща като единична стая

∙          1 възрастен+ 1 дете ( 4- 11.99год) – заплаща цената на двойна стая, студио или суит като за двама възрастни на ред.легло    

  * За изчисляване на възрастта на туриста се вземат под внимание реалните години за всяка една нощувка.

∙             В хотела не се приемат домашни любимци.

∙             Настаняването в хотела става посредством представяне на лични документи, удостоверяващи самоличността на гостите.

∙             Предоставените от Вас данни са защитени, съгласно Закона за защита на личните данни и нормативните актове, регламентиращи защитата на информация и се обработват само във връзка с осъществяването на установените изисквания на Закона за туризма. Тази информация ще бъде използвана само и единствено във връзка с направените резервации и няма да бъде предоставяна за други цели.

Цени за настаняване

∙             Цените за настаняване в Бутиков хотел Марина Резиденс хотел са посочени на официалния сайт на хотела: www.marinaresidence.bg

Начин на плащане

∙            Резервацията може да бъде платена с карта (Maestro, Visa или Mastercard), чрез виртуален ПОС терминал (Сумата за плащане ще бъде в BGN).

Права и задължения на страните

∙             Бутиков хотел Марина Резиденс се задължава да предостави на гостите на хотела в пълен размер заявените и заплатените от тях услуги.

∙             Суми за заявени, но неизползвани изцяло или частично услуги по вина на гостите на хотела, не се възстановяват.

∙             Бутиков хотел Марина РЕзиденс не носи отговорност за вреди, причинени от действия на трети лица.

∙             Всички рекламации, свързани с качеството на заплатените услуги, трябва да бъдат предявени от клиента на място в хотела с цел отстраняване на слабостите. Предявяването става в писмена форма. В случай, че изискванията не бъдат удовлетворени, клиентът трябва да изиска от отговорно лице съставяне на протокол. В срок от 3 работни дни след съставянето му клиентът ще получи официалното становище по проблема от Управителя на хотела.

∙             Всички цени, обявени в сайта на хотела www. marinaresidence.bg, както и описани в e-mail съобщенията на хотела са в български лева с включен ДДС и туристически данък.

∙             Допълнителни услуги не се калкулират автоматично в крайната цена за нощувка и трябва да бъдат заплатени отделно при освобождаване на стаята.

∙             Хотелът не носи отговорност за: откраднати вещи от стаите или общите части на хотела, които се съхраняват извън персоналния сейф поставен във всяка стая както за щети, причинени от трети лица.

∙             В стаите на Бутиков хотел Марина Рeзиденс не се допуска пушене, според разпоредбите на националното законодателство. Затова в случай на констатирано несъответствие с тях, хотелът запазва правото си да наложи, без предварително уведомление, такса в размер на 100.00 лв.

∙             Гостите на хотела следва да спазват общоприетите норми на добро поведение по време на престоя си в хотела. Всички разходи за нанесени материални щети на хотела се заплащат от причинилите ги лица.

∙             Бутиков хотел Марина резиденс не носи отговорност за лица под 18 години оставени без надзор. Всеки гост е длъжен да не оставя децата си без надзор на територията на Бутиков хотел Марина Резиденс.

∙             По всички спорове и правни въпроси, неуредени с настоящите Общи условия и възникнали във връзка с използването на сайта www. marinaresidence.bg, задължителни са разпоредбите на законите на Република България.

Политика за използване на Биствитки

∙             С посещаването на сайта marinaresidence.bg, потребителите се съгласяват бисквитки от него, негови партньори и рекламните платформи използвани от него да бъдат поставяни на устройствата им.

∙             Ако потребителя не желае да бъдат поставяни бисквитки на неговото устройство, той може да направи това от настройките на софтуера, с който отваря настоящия marinaresidence.bg като в такъв случай не може да се гарантира пълното и акуратно функциониране на сайта.

∙             Потребителя се счита за уведомен по отношение на неиндивидуализираното проследяване на неговото поведение на сайта и в интернет при посещение, резервация, записване, преминаване от друг сайт и др. от страна на marinaresidence.bg

Права за интелектуална собственост

∙             Съдържанието на уеб сайта marinaresidence.bg е със запазени авторски права.

∙             Зареждането, записването и отпечатването на отделни страници и/или секции, снимки и други документи е позволено единствено при условие, че бележките и знаците за авторското право или други такива, свързани със собствеността, не са премахнати.

∙             Забранява се всяко възпроизвеждане (цялостно или частично), промяна, предаване (по електронен или друг път), свързване или използване на уеб сайта marinaresidence.bg за каквито и да са публични или търговски цели без писменото разрешение на Марина Гранд Бийч хотел и/или носителят на авторското право.

∙             Правата на интелектуална собственост върху всички елементи и ресурси, разположени на уебсайта marinaresidence.bg (включително наличните бази данни), са обект на закрила по Закона за авторското право и сродните права, принадлежат на Марина Гранд Бийч хотел или на съответно указаното лице, преотстъпило правото на ползване на Марина Гранд Бийч хотел и не могат да бъдат използвани в нарушение на действащото законодателство.

error: Content is protected !!
abovearrow